a czemu nie
wojtas19162 napisał(a):TYM co spamuja SB dac bana na SB i juz

Przeciez jak jedni robia zle to nie znaczy ze wszyscy musza za to miec kare w postaci wylaczenie SB
wojtas19162 napisał(a):TYM co spamuja SB dac bana na SB i juz

DeadOrAlive napisał(a):Zabrzmi to brutalnie, ale właśnie o to chodzi. Z centrum towarzyskiego wrócić do tego co najważniejsze, czyli forum.
 zreszta sam wiesz jak jest na SB ok 0:00
 zreszta sam wiesz jak jest na SB ok 0:00 
wojtas19162 napisał(a):Przeciez jak jedni robia zle to nie znaczy ze wszyscy musza za to miec kare w postaci wylaczenie SB

Lukesh napisał(a):zniechecicie innych, a chyba nie o to chodzi, co nie?

DeadOrAlive napisał(a):Z centrum towarzyskiego wrócić do tego co najważniejsze, czyli forum

bramkarz91_91 napisał(a):w pogaduchach są otwierane takie tematy których czytać się nie da typu "kto ile pączków zjadł"
bramkarz91_91 napisał(a):Jeżeli zostaje założony temat dotyczący prawdy o tym forum odrazu zostaje zamknięty

DeadOrAlive napisał(a):jak widać ten nie jest zamknięty (narazie.....)
DeadOrAlive napisał(a):z tym też się zrobi porządek....

kajtekjr napisał(a):bo został załozony przez bzika

DeadOrAlive napisał(a):ale chyba zauważyłes, że znacznie odbiegliśmy od ankiety i tematu z nią związanego

Mianowicie to "chore przyklejanie tematow....
 Mianowicie to "chore przyklejanie tematow....   Jeszce troche bedzie tak ze w grach kazda gra bedzie maiala swoj przyklejony temat.....
 Jeszce troche bedzie tak ze w grach kazda gra bedzie maiala swoj przyklejony temat.....    

DeadOrAlive napisał(a):jak widać ten nie jest zamknięty (narazie.....)

wojtas19162 napisał(a):Przeciez jak jedni robia zle to nie znaczy ze wszyscy musza za to miec kare w postaci wylaczenie SB

bramkarz91_91 napisał(a):ale co z tego jeżeli w pogaduchach są otwierane takie tematy których czytać się nie da typu "kto ile pączków zjadł"
 Zawsze myśle, żeby coś napisać tego typu, ale przecież temat tego typu "kto ile pączków zjadł" się rozwinie na dobre kilka stron
 Zawsze myśle, żeby coś napisać tego typu, ale przecież temat tego typu "kto ile pączków zjadł" się rozwinie na dobre kilka stron  
 Zaznaczyłem odp. A
 Zaznaczyłem odp. A  
 (Nie powiem, że sam tak nie napisałem... Ale jego wypowiedź tego typu widziałem nie raz
 (Nie powiem, że sam tak nie napisałem... Ale jego wypowiedź tego typu widziałem nie raz  ) Można pomyśleć, a co w tym złego... Tak to idiotycznie wygląda...
 ) Można pomyśleć, a co w tym złego... Tak to idiotycznie wygląda...  
 Dublowanie tematów... Taki (zdublowany) topic powinien być zamykany, ale często się zdarza, że porządnie się rozwinie
 Dublowanie tematów... Taki (zdublowany) topic powinien być zamykany, ale często się zdarza, że porządnie się rozwinie  Lenistwo, tu już chyba nie trzeba pisać... Przepraszam za liczne powtórzenia
 Lenistwo, tu już chyba nie trzeba pisać... Przepraszam za liczne powtórzenia  

BZIKU napisał(a):za odpowiedzi-niedługo pojawi sie podsumowanie...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości