Ale trzeba go odpowiednio skonfigurować.Jeszcze jedno ale, niestety początkowy tydzień net będzie BARDZO wolno chodził (ąż sie otworzy strona może potrwać to nawet 30 sek)bo ten program dopiero będzie musiał poznać neta.Co do konfiguracji mój nr GG to xxxxxx.Pozdro
     Ale trzeba go odpowiednio skonfigurować.Jeszcze jedno ale, niestety początkowy tydzień net będzie BARDZO wolno chodził (ąż sie otworzy strona może potrwać to nawet 30 sek)bo ten program dopiero będzie musiał poznać neta.Co do konfiguracji mój nr GG to xxxxxx.Pozdro 

HakerAs napisał(a):zdaniem powinieneś zainstalować Steganos Internet Anynom.Mam go i jestem w necie niewidzialny

HakerAs napisał(a):Ufam 'Komputer Świat' po konfiguracji jestem niewidzialny (raczej napewno)

Tomaszek napisał(a):Oczywiście, że to dane providera. A do niego to już rzut beretem.

HakerAs napisał(a):Skąd wy macie takie informacje?? na podstawie czego znacie dane prowidenta ??
HakerAs napisał(a):Ja też chce wiedzieć prawie wszystko o wszystkim

HakerAs napisał(a):Skąd wy macie takie informacje??
HakerAs napisał(a):Kta to jest provident??
HakerAs napisał(a):Ja też chce wiedzieć prawie wszystko o wszystkim

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości