weź zejdź myszką na maksa w dół spróbuj go „wyciągnąć”. A panel sterowania idzie otworzyć przez mój komputer tam po lewej stronie w „popularnych zadaniach” masz panel
 weź zejdź myszką na maksa w dół spróbuj go „wyciągnąć”. A panel sterowania idzie otworzyć przez mój komputer tam po lewej stronie w „popularnych zadaniach” masz panel  
![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Avant Browser [avantbrowser.com]; .NET CLR 1.1.4322)](./images/user_agent/icon_avant.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Avant Browser [avantbrowser.com]; .NET CLR 1.1.4322)](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

dunaj napisał(a):kombinowałem na wszelkie znane mi sposoby nawet naprawiałem windowsa instalujac brakujace plik nic moze trzeba właczyc jakis proces tylko jaki ? Otwierałem panel sterowania klikam na ikonke własciwosci pasku zadan i nic sie nie dzieje pierwszy raz z czyms takim sie spotkałem

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości