Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z save • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z save

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

z save

Postprzez MLoDy xD 24 Lis 2006, 14:48

reklama
mam duzy problem z savami do warcrafta wlaczam komputer i oczywiscje chce zagrac w warcrafta wchodze w kampanie a tam nie ma mojego proflu :/ i nadodatek wszedlem na battleneta zeby zagrac moim profilem i tez nie bylo ?? :/ dlaczego ?? :/
MLoDy xD
~user

Dołączenie: 11 Lis 2006, 09:50
Miejscowość: Zielonogrodu

Postprzez Reveler 24 Lis 2006, 15:00

A możesz napisać coś więcej a nie tak pobieżnie?

1) Z jakiego okresu pochodzą savy tzn. czy po przejściu gry lub kilku misji odinstalowałeś grę czy nie..
2) Skopiowałes savy (dotyczy sytuacji jak odistalowywałeś grę)..
3) Jesli zmieniałes nazwę profilu to ci nie odczyta..
4) Jesli instalowałeś dodatkowe patche istnieje mozliwość że tez ci nie odczyta (nie sprawdzałem więc pewności nie mam)..
5) Jak instalowałeś dodatek (nie napisałeś czy podstawka czy dodatek też, więc) to też instnieje mozliwość że nie czyta :P (ale też pewności nie mam)..

Najprościej wysnuć z tego co napisałeś, że ktoś lub ty usunął savy z folderu gry lub nie skopiowałes ich przed odinstalowaniem / po instalacji..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Postprzez MLoDy xD 24 Lis 2006, 15:05

nie odinstalowywalem gry a save sa moze od tygodnia nie odinstalowywalem gry nie zmienialem profilu inst. patche ale to juz odrazu z gra ale wczesniej chodzily save to nie wiem na podstawie gram alem am tez dodatek
MLoDy xD
~user

Dołączenie: 11 Lis 2006, 09:50
Miejscowość: Zielonogrodu

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości