Od razu mowie ze nie chodzi mi tu o byle jaki program, bo takowe umiem znaleźć na google, ale mam z nimi problem.
Kupiłem mp4 no i mam możliwość odtwarzania filmików w formacie amv.
dostałem na płycie program do tego konwertowania ale podczas jego instalacji słyszę dzwięk jak przy wyskakiwaniu errora ( nie pojawia sie) i komputer łapie zwieche ale taką ze jak w menadzeze urzadzen wylacze okno instalacji to chodzi dalej.
Pomyślałem ze to jakiś shit i ściągnąlem 100AMVTools, przy instalacji wyskakiwał taki sam dziwny problem, ale za ktoryms razem program sie zainstalował.
sukces.

więc go włączyłem, wrzuciłem filmik (ostatni fluida) i przekonwertowałem do amv. Powstał mi 20 mB film. Po wrzuceniu go na mp4 odtwarzacz widzi go, nawet zaczyna odtwarzac ale zatrzymuje sie na pierwszej klatce i na tym sie konczy zabawa, mp4 łapie tak jak by zwieche...pomaga wylaczenie i wlaczenie go.
Inny filmik ktory był juz na nim ( teledysk alize czy cos takiego zajmujący 11 mb ) działa bez najmniejszych problemow.
----------------------------------------------------------------------------------
No i teraz moja prośba:

Prosze o POMOC:)