Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z hasłem do archiwum.. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z hasłem do archiwum..

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

z hasłem do archiwum..

Postprzez Reveler 23 Sty 2007, 03:15

Witam!
Niedawno ściągnąłem długo przeze mnie oczekiwany album zespołu Gutter Sirens o nazwie Horror makers..
Niestety archiwum jest zahasłowane a ja nie mam pojecia co to może być..
Hasła typu: www.golesel.6x.to (oraz bez 6x) oraz www.metalunion.org (lub .tk) nie działają.. Również nazwa albumu, archiwum oraz utwory nie są prawidłowe (666 tez nie działa)..
Album ściągałem z eMula, gdyz z wyszukiwarki trudno o jakiekolwiek linki (więc na forum moje prośby nie odniosły efektu)..

Archiwum nosiło nazwe..
Kod: Zaznacz wszystko
Gutter Sirens - 2006 - Horror Makers.rar

I jest to jedyne źródło jakie znalazłem by sciągnąć ten album..
Odkodowanie zaś programem zajmie 1,5 miesiąca, więc jesli ktoś zna hasło bo sam ściągnął albo wie po prostu to prosiłbym o podanie hasła..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Postprzez subarupl 23 Sty 2007, 14:36

a sprawdzałeś tym ??
http://www.youceff.com/pwd/pwdlist.php
http://www.torrentportal.com/passwords.php
Awatar użytkownika
subarupl
~user

Dołączenie: 09 Gru 2006, 10:56
Miejscowość: Skarżysko-Kamienna

Postprzez Reveler 23 Sty 2007, 16:09

Znaczy ja używałem programu Advanced Archive Password Recovery, ale już po problemie.. Kasia (Ceres) podała mi hasło które okazało sie prawdziwe..

Jeszcze raz dziękuje Ci, Kasiu!

Tak więc temat uważam za EOT :D

P.S. Album GENIALNY! :mrgreen:
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości