PS: Niewiedziałem gdzie stawiać temat...boi wina może leżeć i po stronie karty graficznej / monitora - co jest malo prawdopodobne albo po stronie sterów (99,9 %) - pewności

stary243 napisał(a):Czy to wina sterów
stary243 napisał(a):no i czy może się coś nie daj Boże stać???
vicher napisał(a):dasz własciwosci
ekran i zaawansowane... bo mi tam też miga
vicher napisał(a):ekran i zaawansowane
stary243 napisał(a):Witam...postanowiłem zainstalować stery Omegi...no i wszystko super tylko jest problem...sami jak wiecxie, gdy instaluje się sterowniki od grafy (przynajmniej w przypadku GF - tak jest) okolo 3 razy wyłącza się ekran i robi się czarny tak na sekundę....podczas instalacji oczywiście![]()
No i stery Omegi też wszystko ładnie i super, ale teraz już po każdym uruchomieniu kompa się tak dzieje
![]()
Ekran robi się tylko raz czarny na ułamek sekundy i zaraz jest normalny....stalo się to od zainstalowania Omeg...Czy to wina sterów, no i czy może się coś nie daj Boże stać???
![]()
![]()
PS: Niewiedziałem gdzie stawiać temat...boi wina może leżeć i po stronie karty graficznej / monitora - co jest malo prawdopodobne albo po stronie sterów (99,9 %) - pewności
Lukesh napisał(a):PPM na pulpit>>wlasciwosci
pewnie chodzi mu o to
To może sprawdż połączenie monitora z kompem
vicher napisał(a):sprawdż właściwości jakiegoś filmu
vicher napisał(a):PPM>>właściwośći
snajper000 napisał(a):Raczej masz wszystko wporzątku ja mam zainstalowane stery do geforca i tak samo przy włączeniu kompa obraz miga ze trzy razy i robi się czarny nie przejmuj się możesz spać spokojnie pozdro
vicher napisał(a):też mi tak migo obraz a mam stery nVidia 61.77. Ale w moim przypadku ten problem powstał po podpięciu przedłużacza kabla do monitora (mam takie biurko). Miga mi tak juz od 7 miesiecy i jest jak na razie ok Wink Sprawdż jeszcze czy ci miga jak dasz własciwosci
ekran i zaawansowane... bo mi tam też miga Rolling Eyes
stary243 napisał(a):vicher napisał(a):sprawdż właściwości jakiegoś filmu
wszystko wporzo...![]()
![]()
Jedyne co moge poradzic to powrót to sterów nVidia...
stary243 napisał(a): Ekran robi się tylko raz czarny na ułamek sekundy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości