Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

wwe raw (pc) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

wwe raw (pc)

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

WWE RAW (PC)

Postprzez Gokussj4 08 Lis 2006, 21:06

reklama
Witam chciałem prosić o kody do WWE RAW (PC) najlepiej jak by były przetłumaczone na PL język tylko najlepiej kody nie poradniki jak np przejdź ten turniej żeby odblokować tego i tego gościa nie o to mi chodzi mi chodzi o zwykłe kody jak np gdy tworze gościa to żeby mieć nieskończone dodawanie parametrów !!!! :x :x

Jeśli nie można takie coś tu napisać prosze to wymazać a nie dawać mi ostrzeżenia !!!
Awatar użytkownika
Gokussj4
~user

Dołączenie: 21 Paź 2006, 00:26

Postprzez Paweljoga 08 Lis 2006, 21:35

www.goolge.pl tam znajdziesz 8)
100 postów za nami :) :o
Awatar użytkownika
Paweljoga
~user

Dołączenie: 08 Sie 2006, 14:22
Miejscowość: Daleko :)

Postprzez Gokussj4 08 Lis 2006, 23:27

Paweljoga napisał(a):www.goolge.pl tam znajdziesz 8)

To może poszukasz bo ja dość nie moge znaleźć prucz na ENG stronach ale tam nie widze kodów tylko odblokwania za turnieje ja chce to co pisałem wyżej !!!!
Awatar użytkownika
Gokussj4
~user

Dołączenie: 21 Paź 2006, 00:26

Postprzez DeadOrAlive 09 Lis 2006, 00:32

Paweljoga napisał(a):www.goolge.pl tam znajdziesz

no no bystrzacha z ciebie.....
=================================
Przeszukałem wszystkie znane mi nawiększe strony cheaterskie i nie znalazłem kodów do tej gry, prawdopodobnie nie ma do niej :?
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości