Żeby pograć od czasu do czasu, poczekam na Diablo3

Co do ilości dodatków to pewnie ludzie i tak będą kupować, choćby i 20 jeszcze było xD

bo szkoda powiedzmy 2 dni nie grać gdyż zapłacone. poza tym świadomość że jak będzie się chciało dalej grać trzeba płacić. jak niektórzy mają kasy pod dostatkiem to jak najbardziej wtedy
 bo szkoda powiedzmy 2 dni nie grać gdyż zapłacone. poza tym świadomość że jak będzie się chciało dalej grać trzeba płacić. jak niektórzy mają kasy pod dostatkiem to jak najbardziej wtedy  Jak dla mnie gierka przednia, bardzo dużo questów, wielki świat, skille produkcyjne i inne nie waleczne. troche mi sie czasy runescape przypominają
 Jak dla mnie gierka przednia, bardzo dużo questów, wielki świat, skille produkcyjne i inne nie waleczne. troche mi sie czasy runescape przypominają  

Kapucino napisał(a):Ofc nie oficjal

Pomózcie.
 Pomózcie. 

Moje wszystkie pliki ( podstawa, TBC, Wotlk, Patche) łącznie mają 10,5gb. 3,5 sama podstawa, czyli jakies 7 gb max do ściągnięcia. albo grać na serverze z TBC powiedzmy to jakies 2,5 gb mniej sciagania bedzie
 Moje wszystkie pliki ( podstawa, TBC, Wotlk, Patche) łącznie mają 10,5gb. 3,5 sama podstawa, czyli jakies 7 gb max do ściągnięcia. albo grać na serverze z TBC powiedzmy to jakies 2,5 gb mniej sciagania bedzie

Teraz jeszcze 1 , który świat mi polecisz?
 Teraz jeszcze 1 , który świat mi polecisz? 

Jednak pamiętaj: Magiem jest trudno zaczynać ale jak się rozwinie i nauczysz się nim grać to można wymiatać porządnie. Żaden paladyn czy warrior ci nie podskoczy
 Jednak pamiętaj: Magiem jest trudno zaczynać ale jak się rozwinie i nauczysz się nim grać to można wymiatać porządnie. Żaden paladyn czy warrior ci nie podskoczy 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości