Jezeli ktos nie zatrybil jak odpalic gierke to tutaj dokladny opis jak zalogowac sie na jednym z serverow. ( Uwaga!! sposob jest dobry ale gierki nie wlaczalem na tym servie. Jak sie nie powiedzie to sprobowac na innych serverach pozdro)
1 Wchodzimy na strone http://www.wowstatus.net/serverlist.php
2 Wybieramy server "Umbras 1.8. X"
3 Nacisakmy na nazwe servera i otwiera nam sie okienko o danych z servera. ( game version- wersjjia gry na ktora musimy spatchowac gre-, Account signut page- strona gdzie zalozymy konto-, server adress- Ip servera ktory wpiszemy pozniej w realmist)
4 Rejestrujemy sie na stronie( przez Internet Explorer)
5 Patrzymy czy nasza wersjia gry odpowiada wersji servera
6 W pliku realmist ( otwieramy go za pomoca notatnika) wpisujemy IP servera czyli ( set realmlist swedishhost.com) i zapisujemy zmiany. Robimy plik tylko do odczytu i odpalamy WOW
7 Wpisujemy nasz login ,haslo jakie podaismy przy rejestracji i gramy

CZasami jak wpiszemy login i haslo to pisze zze nick lub haslo jest nieodpowiednie. Wtedy probujemy robic ta sama sekwencjiee na innych serverach Pozdro, a przy okazji to gierka miażdży

bo pisze mi wszedzie ze mam złą wersje gry
 bo pisze mi wszedzie ze mam złą wersje gry  

co ale jak znasz angielski to sobie poradzisz. Jezeli bedziesz mial problemy to zrob screena z interfejsu to Ci powiem. Pozdro
  co ale jak znasz angielski to sobie poradzisz. Jezeli bedziesz mial problemy to zrob screena z interfejsu to Ci powiem. Pozdro