Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

windows tweaker - czy ktos uzywal??? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

windows tweaker - czy ktos uzywal???

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Windows tweaker - czy ktos uzywal???

Postprzez Orumus 28 Paź 2006, 15:38

reklama
hejka

szukalem programow do tweakowania windowsa.. mialem juz xp anti spy i inne i znalazlem takie cos:

http://www.speedyshare.com/711662421.html

czy ktos tego uzywal? dziala?

mam athlona 3200+ 64 i powinienem wybrac SSE2 tak?

[ Dodano: Dzisiaj o 18:45 ]
Sciagal ktos? ja sciagnalem i sprawdzilem NOD'em czy nie ma wirusa i czysto. Zainstalowalem i system sie laduje troche szybciej ale nie wiem czym sprawdzic dzialanie.. jaki program sie dlugo laduje ?!?
Orumus
~user

Dołączenie: 28 Paź 2006, 15:36

Postprzez Quirel 28 Paź 2006, 19:09

Powiedzmy, że działa, ale jak to z programami do twekowania trzeba uważać. Ja osobiście wolę trochę pogrzebać z plikmi instalacyjnymi windowsa, ostanio np odchudziłem rozmiar katalogu WINDOWS w winXP do 551 MB po instalacji sterowników. Nie trzeba specjalnie grzebać, aby przyspieszyć system. A jak on hula, szybciutko (2 razy szybciej) się włącza, nie zjada olbrzymiej ilości pamięci ram, a jak super gierki chodzą :banan:
Awatar użytkownika
Quirel
~user

Dołączenie: 17 Maj 2006, 19:22
Pochwały: 20

Postprzez DeadOrAlive 28 Paź 2006, 20:38

Orumus napisał(a):szukalem programow do tweakowania windowsa..

tylko po co :?: większość problemów z systemem jest spowodowana takimi pseudo-ulepszaczami.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez Orumus 29 Paź 2006, 13:31

Nie wiem mi sie teraz pracuje troche lepiej. Word mi sie szybciej wlacza o jakies 3-4 sek... mam 512 ram i moze dlatego przyspieszylo :) w kazdym badz razie polecam =)
Orumus
~user

Dołączenie: 28 Paź 2006, 15:36

Postprzez DeadOrAlive 29 Paź 2006, 16:47

a ja odradzam, lepszym i bezpieczniejszym rozwiązaniem jest dokupienie ramu a nie używanie pseudo-ulepszaczy, które po jakimś czasie często stwarzają problemy.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości