nie ściągałem żadnych plików juz ponad tydzień, i dzisiaj wyskoczył mi "spam" że mam trojany, że jak chce to usunąć to mam kliknąc tutaj, pewnie wiecie o co chodzi;). Komputer zaczął mulić, więc właczylem smitfraudfix i chciałem usunąć niektore badziewia, wykryło kilka plików ale pisało ze nie można usunac bo acces denied. Wszystkie pliki znajdowały sie w temp. Przełaczylem sie na tryb awaryjny usunełem wszystko z foldera c:windows/temp i jak dobrze pamiętam z
c:\documents and settings\miq\local settings\temp i uruchomiłem komputer ponownie, po wgraniu sie windowsa zobaczyłem, że windows sam sie reinstalował (wiem że to nie możliwe) ale tapeta była standardowa, theme też, wszystko z pulpitu sie usuneło, i wyskoczył komunikat Windows Tour żeby sie zapoznać bardziej z windowsem, w menu start znikneły wszystkie programy jak chce coś właczyc z dysku jakiś program to jest napisane żeby go przeinstalować, wszedłem w użytkowników i Windows sam utworzył mi nowego pod nazwą "miq.MIQ-A03F33857DB" miq to był moja stara nazwa, jak chce wejść na użytkownika miq to nic sie nie dzieje nie ma błedów poprostu jak by tego nie było.
Wydaje mi się że Windows nie mogł sam usunać pliki i zrobić reinstal w 3 minuty, bardzo chciałbym odzyskać pliki z "starego pulpitu" można je jeszcze jakoś odzyskać ?
btw. Windows xp prof sp2
edit: mogłem napisać nie zrozumiale, bo nie spałem juz troche.
Narazie nie będe mógł odpisać bo instaluje od nowa win.