Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 winamp i pasek narzedzi • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
klikasz prawym przyciskiem myszy na pasku zadań i go odblokowujesz jeśli jest zablokowany. Następnie na ikonkę Winampa z pulpitu klikasz lewym i przytrzymując przeciągasz na pasek zadań. I już...
"Żyj tak, aby Twoim znajomym zobiło się nudno, kiedy umrzesz" - Julian Tuwim
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao solwa.
jest taka skorka co ma opcje taka minimalna, wlasnie cos takiego tylko ze ten pasek co powstaje mozna ustawic gdzie chce ja go mam na gorze ale teraz nie pracuje na wlasnym kompie i nie wiem jaka to skorka, jak znajde to napisze
Zrodzeni z bólu i nienawisci
Stworzeni przez ogien i strach
Dziewieciu jezdzców ciemnosci