Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

vista - problem z instalacją gry • programosy.pl

• Ogłoszenie:

vista - problem z instalacją gry

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Vista - problem z instalacją gry

Postprzez Bergmann 11 Gru 2007, 12:35

reklama
Wita, mam problem z instalacją gry, tzn jest to juz druga gra która nie chce sie zainstalowac. Gdy chce instalować to wyskakuje mi:

Error executing file.
E:\7sins.EXE
Żądana operacja wymaga podniesienia uprawnień

To jest juz druga gra przy której wyskakuje taki błąd, pierwszą był Scar Face (Człowiek z blizną). Nie mam pojęcia o co może chodzic. Gry sa w 100% oryginalne ale mimo to coś nie pasuje. Wydaje mi się że coś może być z konfiguracją Visty. Czy ktoś wie gdzie to można znaleść i jak to zmienić?

Pozdrawiam
Bergmann
~user

Dołączenie: 20 Sty 2006, 15:24
Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą

Postprzez skowrona 11 Gru 2007, 12:45

Bergmann napisał(a):Żądana operacja wymaga podniesienia uprawnień

pewnie nie jesteś na koncie administratora :roll:
Image
Awatar użytkownika
skowrona
~user

Dołączenie: 14 Gru 2006, 22:51
Pochwały: 71

Postprzez Bergmann 11 Gru 2007, 12:55

Ale z instalacja innych gier nie ma takich problemów... Można to jakoś zmienić? Albo jak wejsc na administratora?
Bergmann
~user

Dołączenie: 20 Sty 2006, 15:24
Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości