Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 total overdose problem :/ • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Kaspersky Rescue Disk • Vim • FolderSizes • DAEMON Tools Ultra • DriverEasy • Syncovery • Farbar Recovery Scan Tool • PotPlayer • Argente Startup Manager
Witam mam pewien problem z gra total Overdose gdy wlaczam gre mam rozmazany ekran, moja rozdzielczosc to 1024x768 i wiecej nie moge czy wie ktos moze co jest nie tak?
Hmmm...Sprobuj pobawic sie z ustawieniami grafiki w grze...moze tam cos masz wlaczone badz wylaczone co jest przyczyna tych problemow Czy masz zainstalowanego DX 9.0 c?
Jezeli nie to jest tutaj:
http://www.pobieralnia.pl/plik-540-directx.html Czy w innych grach nie ma zadnych problemow z grafika?
Jezeli gra jest prawie "legalna" to moze to tez byc problem z c..r..ackiem lub jakas uszkodzona wersja
to sie stalo po dodaniu cracka wiec raczej sprobuje znalezc inny crack
Directx 9.0c mam zainstalowany
jesli mialby ktos linka do cracka to z gory dzieki
dzieki tym co probowali pomoc .Pozdrawiam
[ Dodano: Dzisiaj o 13:51 ] raczej to cos umnie chyba c...r...ack powinien byc dobry i gra tez
nie wiem czemu mam rozmazany ekran udalo mi sie wejsc do opcji i zmieniac rezdzielczosc w grze ale nic z tego minimalnie obraz sie poprawil ale nadal prawie nic nie widze ps Help