Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

toca race driver 3 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

toca race driver 3

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Toca Race Driver 3

Postprzez Ranger 26 Lip 2006, 10:17

Witam
Chciałem się Was zapytać czy znacie rowiązanie na mój uciążliwy problem w grze, otóż wszystko jest ok tylko schody się zaczynają przy wyborze samochodów. Po paru sekundach pojawia się niebieski obraz przez co prawie wszystko jest nie widoczne. Problem znika po paru próbach trafienia na start i załadowaniu mapy bo potem jest juz wszystko ok i normalnie się gra. Może i jest to mały irytujący szczegół ;) ale jeśli jest możliwość to chciałbym go usunąć. Na koniec chciałem podkreślić, że jest to orginalna gra ;)
Ranger
~user

Dołączenie: 26 Lip 2006, 09:54

Postprzez M@ikel 26 Lip 2006, 10:33

napisz konfig kompa.
...
Awatar użytkownika
M@ikel
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 00:18
Pochwały: 68

Postprzez jeff 26 Lip 2006, 10:46

http://forum.programosy.pl/nastepny-vt46630.html?postdays=0&postorder=asc&start=45
jeff

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości