Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 temperatura e2180. • programosy.pl
Mam pytanie, czy temperatura 65 stopni w stresie dla e2180 to dobrze( w gothicu III)?? zwyczajnie ma 43~, w speedfanie obok temperatury mam takie płomyczki...
Zasilacz Amacrox Warrior 400 W.
A i jeszcze, jak mogę sprawdzić temp. x1950 pro ??
Co to jest AUX i HD0 w speedfanie?
temperatury możesz sprawdzić za pomocą programu EVEREST Home Edition 2.20 AUX to raczej nie zdefiniowany czujnik, może się znajdować w różnych miejscach i pokazywać dziwne temperatury(u mnie czasami przekracza 100 stopni C), HD0 to prawdopodobnie temp. dysku twardego.
Temperatura troche wysoka. Podkręcałeś procka jeśli tak to ile
moze masz zasyfoiny radiator pasta sie wypalila? obudowa zle przeowodzi powietrze kable przeowdy tez moga podowdowac ze cieple powietrze sie nie wydostaje a chlodne nie dostaje zobaczco i jak jest