Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

steam • programosy.pl

• Ogłoszenie:

steam

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Steam

Postprzez Superbal 17 Cze 2006, 21:46

Mam problem ze Steamem a mianowicie kupiłem sobie CSa Anthology i po zainstalowaniu wszystkiego chcą sie zassac patche itp do csow a problem w tym że od kilku dni mam 80% i takie bajer "The steam servers are currently too busy to handle your request. Plese try again in a few minutes" wiem że niby servy są zapchane i prosze czekac ale kilka dni czekam i nic więc jest może jakis inny sposob na zassanie tego wszytskiego??
Superbal
~user

Dołączenie: 09 Mar 2006, 16:03

Postprzez rudyxp 18 Cze 2006, 12:22

http://steampowered.com/status/status.html
sprawdzisz, czy serwery sa zajete a jak nie sa to probuj sciagac
Awatar użytkownika
rudyxp
~user

Dołączenie: 26 Lip 2005, 16:07
Miejscowość: Subkowy
Pochwały: 15

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości