Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
stan konta?? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

stan konta??

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Stan konta??

Postprzez cyceek 02 Wrz 2006, 10:20

Telefon mam w simplusie. Kiedyś dostałem od kumpla kod dzięki któremu mogłem sprawdzać sobie konto na bierząco specjalnym kodem a nie jak to jest w standardzie przez wyświetlanie stanu konta na ekranie telefonu. Po wpisaniu tego kodu nie dostawał już głupich i denerwujących smsów typu (opłata za sms i gprs....). Zna może ktoś ten kod???
cyceek
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 14:13

Postprzez gtainstall 02 Wrz 2006, 13:58

http://telefon.gsm.pl/artykuly/stan,konta.html <<<<czytaj (i googluj)
Awatar użytkownika
gtainstall
~user

Dołączenie: 03 Cze 2006, 19:52
Miejscowość: Lauterbrunner

Postprzez cyceek 02 Wrz 2006, 15:52

Chodziło mi o coś innego. Bo w simplusie jest stan konta wyświetlany na ekranie telefonu a kasa jest pobierana dopiero po przekroczeniu pewnej sumy. A ja kiedyś dosatałem taki dzięki któremu mogłem sprawdzać sobie stan konta przez krótki kod(tak samo jak Erze i Orange )
cyceek
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 14:13

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości