Mam problem.Chce przywrocic system i zawsze pokazuje sie komunikat Przywracanie niekompletne zmiany nie zostaly dokonane co mam robic.

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

mi zawsze się udawało...
 mi zawsze się udawało...

mi zawsze się udawało...

weź zrób tak...wyłącz przywracanie na wszystkich dyskach, wchodzisz w mój komputer, ppm (prawy przycisk myszki:):) na dysk systemowy właściwości, oczyszczanie dysku, usuń wszystkie punkty przywracania z wyjątkiem najnowszego:):)Potem załącz od nowa przywracanie i utwórz nowy punkt....u mnie to pomogło:)
 weź zrób tak...wyłącz przywracanie na wszystkich dyskach, wchodzisz w mój komputer, ppm (prawy przycisk myszki:):) na dysk systemowy właściwości, oczyszczanie dysku, usuń wszystkie punkty przywracania z wyjątkiem najnowszego:):)Potem załącz od nowa przywracanie i utwórz nowy punkt....u mnie to pomogło:)

skoda227 napisał(a):200zł

ZA formata????Trzabyło do mnie zadzwonić:):)...ale to tak w kwestii żartów:):)A teraz na poważnie:
 ZA formata????Trzabyło do mnie zadzwonić:):)...ale to tak w kwestii żartów:):)A teraz na poważnie:  
 skoda227 napisał(a):z tego co obserwuję to doświadczeni programiści wyłączają
skoda227 napisał(a):i wszystko jest OK
skoda227 napisał(a):tylko mam dylemat z przywracaniem systemu.

skoda227 napisał(a):Pozdrawiam
skoda227 napisał(a):życzę szczęśliwego Nowego Roku
skoda227 napisał(a):Posłucham twej rady i zostawię włączone.

stary243 napisał(a):Posłucham twej rady i zostawię włączone.

stary243 napisał(a):Nic złego niezrobiłem, a wszyscy się na mnie uwzięli...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości