[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: t
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: f
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: watch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: unwatch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3823: Undefined variable: reports
Przegrzewanie procesora • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Przegrzewanie procesora

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Przegrzewanie procesora

Postprzez SonGoku1001 24 Gru 2008, 00:15

reklama
Otóż mam problem z procesorem, strasznie mi się przegrzewa. Wcześniej nigdy tego nie było. Teraz po prostu zaczął się przegrzewać i z czasem coraz częściej się resetuje. Może wiecie co może być tego powodem? Ewentualnie jakie chłodzenie polecacie?
Mój procek to AMD Athlon 64 x2 400+
SonGoku1001
~user

Dołączenie: 24 Gru 2008, 00:09

Przegrzewanie procesora

Postprzez Mike 24 Gru 2008, 00:22

zacznij od dokładnego przeczyszczenia całego komputera z kurzu (zwłaszcza zwróć uwagę na radiatory) - najlepiej zrobisz to sprężonym powietrzem

sprawdź, czy wiatrak na coolerze od procesora się kręci

napisz jaki masz zasilacz (marka i moc)

podaj konfigurację komputera

wstaw screena z programu everest z zakładki Czujnik
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości