Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

programu do tworzenia muzyki... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

programu do tworzenia muzyki...

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Programu do Tworzenia muzyki...

Postprzez pitersid 22 Sie 2007, 20:15

reklama
Witam
Mam kilka utorow nagranych jako wokal+pianino. Szukam jak najlepszego programu (moze byc platny), ktory pozwoli na wyczyszczenie szumow z nagran i dolozenie dodatkowych sekwencji instrumentow w kolejnych sciezkach. Np. delikatne granie gitary, miotelki na perkusji itp itd... innymi slowy jakis porzadny, rozbudowany program. Niestety nie mam tutaj klawiszy wiec potrzebowalbym do niego bogata baze dzwiekow i sekwencji, ktore bedzie mozna dowolnie edytowac w skali itp.

Pozdrawiam
Piotr
Może to Twój urok... może to photoshop :-)
Awatar użytkownika
pitersid
~user

Dołączenie: 12 Mar 2007, 20:11
Pochwały: 12

Postprzez play234 22 Sie 2007, 21:04

Awatar użytkownika
play234

Dołączenie: 31 Lip 2007, 16:41
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 7

Postprzez pitersid 22 Sie 2007, 21:09

Że istnieje wiele to i ja wiem... ale poszukuję programu spełniającego powyższe kryteria i to nie jakiegos badziewia w ktorym szczytem techniki jest ulozenie sekwencji łupaniny...

Prosze o konkretne sugestie.
Może to Twój urok... może to photoshop :-)
Awatar użytkownika
pitersid
~user

Dołączenie: 12 Mar 2007, 20:11
Pochwały: 12

Postprzez pawfer 23 Sie 2007, 15:49

pitersid napisał(a):ale poszukuję programu spełniającego powyższe kryteria i to nie jakiegos badziewia w ktorym szczytem techniki jest ulozenie sekwencji łupaniny...

Ze swojej strony polecam Fruity Loops,mysle ze program spelni twoje wymagania,nie jest to jak twierdzi wielu program do robienia "łupaniny" ma praktycznie nieograniczone mozliwosci jesli zaopatrzysz sie w porzadne wtyczki VSTI.wiecej nfo :arrow: http://www.vsti.pl/
Awatar użytkownika
pawfer
~user

Dołączenie: 17 Gru 2005, 15:23
Miejscowość: słupsk
Pochwały: 70

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: geekstation oraz 21 gości