Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

program do ściągania z rapida • programosy.pl

• Ogłoszenie:

program do ściągania z rapida

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

program do ściągania z rapida

Postprzez r35p3ct 12 Cze 2006, 13:58

Mam pytanie czy jest taki program w który można wrzucić pare linków i sam ściąga zmieniając ip. Znalazłem rapidleecher, ale ciągle mam błędy.

Bardzo przepraszam, szukałem w wyszukiwarce, ale nawet nie wiem co mam wpisać. Wpisując kombinacje o których pomyślałem otrzymuję 1000 wyników.
r35p3ct
~user

Dołączenie: 18 Sty 2005, 21:31

Postprzez Mike 12 Cze 2006, 14:25

Mam pytanie czy jest taki program w który można wrzucić pare linków i sam ściąga

Tak robi RapGet, ale nie zmienia ip.
Awatar użytkownika
Mike
*mod

Dołączenie: 16 Gru 2005, 13:30
Pochwały: 989

Postprzez r35p3ct 12 Cze 2006, 14:29

Jeszcze dodam, że wpisałem w szukajce rapidshare.de przeszukalem 4 strony. Może jestem głupi nie umiem szukać na necie, ale nie piszcie mi, że jestem leń.
r35p3ct
~user

Dołączenie: 18 Sty 2005, 21:31

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości