Jeszcze raz powtorze. Wiem jakie opcje ma konto na Tlenie i jestem z niego bardzo zadowolony ale ostatnio zaczal mi przepuszczac spam.. I sa to informacje prawie identyczne za kazdym razem. Blokuje kolejne adresy ale za kazdym razem nowe spamy sa tej samej tresci co poprzednie ale juz wysylane oczwiscie z innego adresu (gdyz tamten poprzedni juz zablokowalem)
Ale
Tom@szek chyba rozwial wszelkie moje nadzieje co zo zewnetrznego programu, ktory moglby wspomagac tlenowy anty-spam...

Napisze jeszcze do Tlenu moze oni cos mi poradza, jesli dostane jakas odpowiedz to wkleje do tematu, moze przyda sie innym...
edit:
Pojawila sie jeszcze jedna mozliwosc. W temacie wiadomosci zawsze wystepuje to samo slowo. W opcjach konta mozna ustawic filtry ktore kierowalyby wybrane wiadomosci do odpowiednich folderow. Moze to mogloby byc lekarstwem na ten problem ale niestety nie ma mozliwosci wyboru folderu gdzie powinna zostac przeniesiona niechciana wiadomosc... Czy ktos z Was ma Tlen i moglby sprawdzic czy i rowniez u was ta opcja nie dziala ???
edit #2
Trzeba stworzyc nowy folder i team skierowac wybrane wiadomosci. Nie ma mozliwosci skierowania ich do "oryginalnych" folderow programu...
Zobaczymy na ile to rozwiaze problem
Sorki za taki monolog ale moze sie to komus przyda