procek do o/c - od amd
.::DOOMINIQS::. napisał(a):max 250zł ale myślałem tez o jakimś używanym z allegro...

.::DOOMINIQS::. napisał(a):A nie lepiej kupić 3800?

.::DOOMINIQS::. napisał(a):To czy ta inwestycja w ogóle mi się opłaci?

) to lepiej vrać zwykły.Powód podałem w poście wyżej.
) to lepiej vrać zwykły.Powód podałem w poście wyżej.

WojtasTpt napisał(a):Ja wziełem kilka dni temu x2 4000+, 2100Mhz. Bez problemu dał się podkręcić do 2518Mhz., a więc do poziomu 4400+. Temperatura, na standardowym chłodzeniu została ta sama. Wzrost wydajności jest.

WojtasTpt napisał(a): Bez problemu dał się podkręcić do 2518Mhz

.::DOOMINIQS::. napisał(a):A próbowałeś go kręcić wyżej?

Sylwek 17 napisał(a):słyszałem że większe Windsory lepiej się krecą.
 Ja mam X2 3800+ na Windsorze i stabilnie podkrecił sie do 2.2 GHz wiec do poziomu 4200+ wyzej tez chodzil ale ze stabilnoscia bywało roznie i to na płycie DFI Ultra II! Niestety na DFI Lan Party nie kreciłem tego procka bo były problemy od samego poczatku z sama płyta głowna ;] Natomiast kumpel majac X2 3600+ Brisbane wykrecił go do ok 2.5 GHz czyli poziom 4400+ dalej sie nie dało nie pozwoliła na to płyta głowna
 Ja mam X2 3800+ na Windsorze i stabilnie podkrecił sie do 2.2 GHz wiec do poziomu 4200+ wyzej tez chodzil ale ze stabilnoscia bywało roznie i to na płycie DFI Ultra II! Niestety na DFI Lan Party nie kreciłem tego procka bo były problemy od samego poczatku z sama płyta głowna ;] Natomiast kumpel majac X2 3600+ Brisbane wykrecił go do ok 2.5 GHz czyli poziom 4400+ dalej sie nie dało nie pozwoliła na to płyta głowna 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości