Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem ze steam-em . • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem ze steam-em .

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Problem ze steam-em .

Postprzez Anubis12 11 Sty 2007, 14:51

reklama
Witam
Mam kłopot ze steam-em ... Dokładnie rzecz ujmując instaluje sobie go bezproblemu i jak chce właczyc to nic sie nie dzieje steam jest nadal nieaktywny gdy wchodzę w "menadzer zadan windows" widze ze pracuje w tle .. Nie wiem co zrobic reinstalowałem steama pare razy nic to nie dało . Czekałem takze pare godzin w nadziej ze sie w koncu odpali.
Pomocy :cry:
NO COMENT
Awatar użytkownika
Anubis12
~user

Dołączenie: 02 Sty 2006, 23:11

Postprzez Wallerot 11 Sty 2007, 15:38

Orginał czy nie? Jeśli nie to Mi pomogło znalezienie nowszej wersji Steama i wszystko działało.
AMD Athlon 64 3200+ 2.00Ghz
GF 7600 GS
1 GB RAM
Awatar użytkownika
Wallerot
~user

Dołączenie: 31 Sie 2006, 15:17
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 2

Postprzez d3v 11 Sty 2007, 15:40

Anubis12 tez tak czasami mam ze sie uruchomic nie chce a pisze ze dziala w te restart kompa i po sprawie :)
Awatar użytkownika
d3v
~user

Dołączenie: 14 Kwi 2006, 20:03
Pochwały: 39

Postprzez Anubis12 11 Sty 2007, 15:42

1.mam oryginała
2. uruchamiałem ponownie kompa .. tez nic nie dało :(
NO COMENT
Awatar użytkownika
Anubis12
~user

Dołączenie: 02 Sty 2006, 23:11

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości