przez peterka 13 Kwi 2008, 11:38
Więc tak od niedawna miałem dodatek do systemu biro pack że Xp wyglądał jak Vista dzisiaj rano włączam komputer i co ?? chyba pół godziny sie ładował a gdy już pasek z ładowaniem znikł to sprawdzał pliki na dysku C nie anulowałem tego bo myślałem że to pomoże a tu kicha sprawdza i pisze że nie może odczytać jakiegoś tam pliku i numerki i tak cały czas tylko numerki sie zmieniały no to reset i znów czekałem anulowałem sprawdzanie i komp sie włączył muliło jak nie wiem co!! i myszką mogłem ruszać raz na jakiś czas no to odinstalowałem ten cały Pack przez tą ikonkę i poprosiło żeby restartnąć kompa no to restart a tu patrze znów ładuje sie jak Vista powitanie jak z xp ale dźwięki jak z visty później zaczeły wyskakiwać jakieś błędy że opóźniony zapis się nie udał i muliło wyłączyłem to wszystko i po kolei co jakiś czas znów to wyskakiwało teraz nic już nie wyskakuje ale nie ma głosu w kompie a jak próbowałem cofnąć system to wybieram już punkt przywracania i daje dalej a później żeby rozpocząć trzeba wcisnąć znów dalej a tu kicha mogę sobie to naciskać ile chce a to nie rozpocznie tego przywracania i mogę normalnie dać wstecz i wszystko ale jak chce to rozpocząć to sie nie da proszę o POMOCY!!
Ostatnio edytowany przez
peterka, 13 Kwi 2008, 11:58, edytowano w sumie 1 raz