Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z pinnacle studio 9 trial • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z pinnacle studio 9 trial

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

problem z pinnacle studio 9 trial

Postprzez milka15 02 Cze 2006, 20:40

Mam od dzisiaj pinnacle studio 9 trial i chce wgrać film z kamery Sony Digital8. Tyle że jak cos wgrywam to nie ma głosu tylko sam obraz. Gdy brałam film w formacie AVI to wystąpił jakiś bład i sytem sam nie pozwalał na otworzenie folderu z filmem i wyłączał folder. Patrzyłąm w szukaj ale nikt chyba nie miał takeigo problemu.
milka15
~user

Dołączenie: 02 Lut 2006, 23:31

Postprzez panpiotr 02 Cze 2006, 23:26

Hmmm... ciężko coś wymyślić. Popatrz czy masz wgrane dobrze wszystkie sterowniki od kamery, sprawdź czy program obsługuje dany typ kamery. Ważne jest też przez co zgrywasz film bo jeżeli chcesz dobrej jakości i szybkości zgrywania to musisz przez złącze FireWire. Pokombinuj coś, może jest coś w ustawieniach.
ASUS M2V|ATHLON 3200+|SEAGATE 500GB|Gigabyte GF7600 GS|2048MB 667 DDR2|SAMSUNG 931BF| 400W
Awatar użytkownika
panpiotr
~user

Dołączenie: 11 Lut 2006, 22:35
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 7

Postprzez Tom@szek 03 Cze 2006, 01:03

milka15 napisał(a):Mam od dzisiaj pinnacle studio 9 trial

Jest to wersja która pozwala tylko do przeglądania funkcji programu.
Tylko pełna wersja pozwoli na obsługę.
EOT
Tom@szek

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości