Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z opera 9.02 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z opera 9.02

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

problem z Opera 9.02

Postprzez dryn3k 13 Gru 2006, 18:12

reklama
Witam, chodzi o to ze sciagnelem sobie nowa operke i obsluguje ona siec torrent. Za kazdym razem jak sciagam jakiegos torrenta opera sama zaczyna go sciagac. W sumie to wiem gdzie sie zapisuje pliczek torrenta i nie problemu odpalic go bitcometem, no ale chcialbym jakos wylaczyc cala opcje sciagania przez opere. Moze mi ktos pomoc jak to zrobic? Wielkie dzieki z gory, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dryn3k
~user

Dołączenie: 13 Gru 2006, 17:33
Miejscowość: Głogów

Postprzez nevesu 13 Gru 2006, 18:46

ja to robie tak otwieram nową zakładkę wpisuje opera:config enter
tam jest bittorrent (takie hiperłącze) klikasz i ja mam wszsytko tam odptaczkowane ale pewnie wystarczy tylko enable odptaszkować i opera będzie pobierała tylko plik *.torrent zapisując go na dysk
BR-NP-12 <3 <3 <3
Awatar użytkownika
nevesu
~user

Dołączenie: 31 Sty 2006, 17:26
Miejscowość: BR-NP-12 <3
Pochwały: 66

Postprzez dryn3k 13 Gru 2006, 19:15

dzieki wielkie nevesu :D dziala jak nalezy :)
Awatar użytkownika
dryn3k
~user

Dołączenie: 13 Gru 2006, 17:33
Miejscowość: Głogów

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości