A mianowicie nie mozemy kasowac plyt DVD-RW????
czy mial ktos podobny problem a jezeli tak to jak udalo sie wam to obejsc
nadmienie jeszcze ze w pudelku z nagrywarka byla plyta dvd-rw firmy lite-on i nawet jej nie da sie skasowac

Adixo napisał(a):Napisz jak podłączyłeś dvdrw ? - Taśma 80 czy 40 ? i master czy slawe ? i gdzie hdd ?
czy masz włączone dma w kanale na którym chodzi dvdrw ?
czy zainstalowane aspi ?
po zainstalowaniu nero, z samego programu jest opcja kasuj dysk dvdrw, tak samo w incd można kasować
za mało danych
jaki sprzęt ?
procek, pamięć, płyta?
pozdro
fluid23 napisał(a):Adixo napisał(a):Napisz jak podłączyłeś dvdrw ? - Taśma 80 czy 40 ? i master czy slawe ? i gdzie hdd ?
czy masz włączone dma w kanale na którym chodzi dvdrw ?
czy zainstalowane aspi ?
po zainstalowaniu nero, z samego programu jest opcja kasuj dysk dvdrw, tak samo w incd można kasować
za mało danych
jaki sprzęt ?
procek, pamięć, płyta?
pozdro
tasma nie ma znaczenia
konfiguracji kompa nie bede pisal skoro mozna ja przeczytac w kazdym moim poscie![]()
w ZADNYM programie powtarzam w ZADNYM nie udalo mi sie tego skasowac
a aspi mam zainstalowane
po prostu zadna z 3 nagrywarek lite-on ktore mam dostepne u kumpli nie widzi plyty dvd-rw jako nosnika wielokrotnego zapisu
a o INCD juz pisalem ze dupa zbita
Tiaa... Sam miałem Lite-ON 1653S, ale poszedł z dymem po miesiącu... A przyczyna? Laser siadł... I masz rację, że Lite_ON pogorszył się z wypuszczaniem spawarek... Szkoda.CKM napisał(a):jeśli kupywaliście liteony poniżej 200zł to nie ma się co dziwić, gadałem z kumplem który to sprzedaje i sam mi powiedział że wyszła lipna seria tych liteonów pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości