Witam mam ogromny problem przy każdych większych grach takich jak gothic need for speed gta fifa wyskakuje mi błąd po formacie wgrałem wszystkie sterowniki zrobiłem aktualizacje lecz nic dalej wyskakuje myślę że to ma coś z grafiką widowsa xp kuzyn polecił mi przy okazji zainstalowanie Windows Product Key Update Tool bo mi wyskakuje jakaś ikonka z fałszywym oprogramowanie to prawda format był robiony na pirackiej płycie ale mam też oryginał chce to osunąć ale przy instalacji Windows Product Key Update Tool wpisuje serial ale wyskakuje błąd kuzyn mi mówił że trzeba wpisać kod z instalacji windowsa którego instalowałem ale nie działa przy okazji jakby ktoś wiedział jaki to ma by serial to napisz ale bardziej mnie interesuje co mam zrobi i jakie sterowniki zaistalowac ogólnie to ja gier nie potrzebuje ale dużo młodsza siostra meczy mi głowę a ja nie wiem co zrobić bo prawie żadna dzisiejsza gra nie chodzi jeśli ktoś by wiedział co można zrobić lub miał jeszcze jakieś pytania do tego to pisze z góry wielkie dzięki za pomoc.
Mój komputer:
Windows Xp profesjonal
Serwis pack 2
Karta Graficzna-Ati 9200 SE 128 DDR Excalibror
Płyta główna-Epox i 845SE /LAN/ AC 97 EPX P4x400
Procesor Intel Petium Celevon 2,4 BOX
Ram- 1GB i 256MB