Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z gadu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z gadu

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

problem z gadu

Postprzez pabloe 30 Mar 2007, 17:24

reklama
witajcie mam następujący problem z moim gadu, mianowicie musiałem zlikwidować profil w windowsie bo coś mi sie popsuło. Więc założyłem sobie nowy profil zadowolony że będę miał nareszcie czysto na pulpicie Uśmiech..., ale okazało się że nie mogę się zalogować na stary numer gadu, według mnie zostało jakies cosik co nie pozwala na dwukrotne założenie konta na ten sam numer. Nie spotkaliście się nigdy z czymś takim Pytajnik

Próbowałem wyszukać odkurzaczem 10.8 ale nie bardzo coś mi idzie
pabloe
~user

Dołączenie: 30 Mar 2007, 17:22

Postprzez Dzi@dek 30 Mar 2007, 17:34

pabloe napisał(a):założyłem sobie nowy profil

pabloe napisał(a):ale okazało się że nie mogę się zalogować na stary numer gadu,

Sam sobie zaprzeczasz.
Albo odinstalowujesz GG usuwasz katalog c:\Program Files\Gadu-Gadu\ - czyścisz rejestr ( jv16pt na stronie www.programosy.pl lub regcleaner )
lub zakładasz nowe konto na GG.
Image Image
Dzi@dek
^zasłużony

Dołączenie: 11 Gru 2006, 20:18
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 210

Postprzez pabloe 30 Mar 2007, 17:38

założyłem nowy profil w windowsie czyli nowego użytkownika, a nie w gadu jeśli chodzi o uściślenie, a zaraz będę próbował z wyczyszczeniem rejestru
pabloe
~user

Dołączenie: 30 Mar 2007, 17:22

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: vahamo oraz 106 gości