Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z filmem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z filmem

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

problem z filmem

Postprzez pinki 04 Wrz 2006, 19:17

Cze sciaglem sobie z internetu film miami vicer w WinRAR-a i jak chce rozpakowac to wychodzi podaj hasło i nie mam wogule pojecia skad mam takie cos wziasc. Jak mozecie to pomuszcie mi
pinki
~user

Dołączenie: 18 Sie 2006, 10:21

Postprzez karolp1993 04 Wrz 2006, 19:31

Napisz coś więcej. Skąd pobrałeś? Napisz coś więcej.
Awatar użytkownika
karolp1993

Dołączenie: 12 Lip 2006, 18:58
Miejscowość: Lubicz
Pochwały: 22

Problem z filmem

Postprzez pinki 04 Wrz 2006, 19:44

pobralem ze strony www.zarzadzanie kontem : Torent Polska no i poprostu nie moge rozpakowac bo chce jakis kod i poprostu nie wiem skad to wziasc jak mozesz to mi pomórz
pinki
~user

Dołączenie: 18 Sie 2006, 10:21

Postprzez fluid 04 Wrz 2006, 19:45

pytaj sie tam gdzie to sciagales a nei tutaj
EOT
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości