Szukałem po tym forum ale za cholere znaleźć nie mogłem. Mianowicie mi chodzi o jedną "sztampową" rzecz w tej grze. Jak pokonać tego grubego kolesia z piękną siekiereczką
 Pytam bo sobie poradzić nie mogę :Wink:
 Pytam bo sobie poradzić nie mogę :Wink:Autor postu otrzymał pochwałę

Jak tak to podajcie linka
 Jak tak to podajcie linka  

..
 ..

Nie rozumiałem o co chodzi z tym świecącym sztyletem ale jush wiem
 Nie rozumiałem o co chodzi z tym świecącym sztyletem ale jush wiem  I jest znacznie dalej
 I jest znacznie dalej  )
)

Jush

Na moim kompie filmiki z gry pop3 wyswietlaja sie baaaaaardzo wolno.(pierwszy filmik lecial u mnie godzine..to nie zart)sama gra chodzi plynnie a filmy klatka na sekunde. Juz nawet nie chodzi o to zebyscie mi poradzili co robic.tylko ze chcialbym obejrzec te filmy normalnie i z dzwiekiem, dlatego jesli byscie posiadali jakies linki to bylbym wdzieczny.Pozdrawiam.
 Na moim kompie filmiki z gry pop3 wyswietlaja sie baaaaaardzo wolno.(pierwszy filmik lecial u mnie godzine..to nie zart)sama gra chodzi plynnie a filmy klatka na sekunde. Juz nawet nie chodzi o to zebyscie mi poradzili co robic.tylko ze chcialbym obejrzec te filmy normalnie i z dzwiekiem, dlatego jesli byscie posiadali jakies linki to bylbym wdzieczny.Pozdrawiam. 
   czy ktos chociaz moglby powiedziec czy wogole istnieje crack do tej gry??
 czy ktos chociaz moglby powiedziec czy wogole istnieje crack do tej gry??  

dawid20 napisał(a):czy ktos chociaz moglby powiedziec czy wogole istnieje do tej gry??
 ..
 .. 

Dzis zrobilem 2 sejwy ale nie wiem czy wogole jutro sie uruchomi
 Dzis zrobilem 2 sejwy ale nie wiem czy wogole jutro sie uruchomi   . Odpalam to w Daemon tools 4.03 oczywiscie po odlaczeniu napedow z zaznaczona opcja ALL emulations ON. Wy tez macie taki cyrk z tym princem
 . Odpalam to w Daemon tools 4.03 oczywiscie po odlaczeniu napedow z zaznaczona opcja ALL emulations ON. Wy tez macie taki cyrk z tym princem  
    :d
  :d

dawid20 napisał(a):Wy tez macie taki cyrk z tym princem
 .. U mnie wystarczyło tylko odłaczenie napędów i zamontowanie obrazu, o ile dobrze pamiętam, w Alhoholu 120%.. Szczerze mówiąc masz dziwny przypadek że gra ci nie chce chodzić na twoim sprzęcie.. Może obraz gry jest uszkodzony? Jest to mało prawdopodobne skoro się włacza ale niec innego do głowy mi nie przychodzi.. No chyba że masz bardzo słaby zasilacz i nie wytrzymuje napięcia podczas grania
 .. U mnie wystarczyło tylko odłaczenie napędów i zamontowanie obrazu, o ile dobrze pamiętam, w Alhoholu 120%.. Szczerze mówiąc masz dziwny przypadek że gra ci nie chce chodzić na twoim sprzęcie.. Może obraz gry jest uszkodzony? Jest to mało prawdopodobne skoro się włacza ale niec innego do głowy mi nie przychodzi.. No chyba że masz bardzo słaby zasilacz i nie wytrzymuje napięcia podczas grania   ..
 .. 

pokombinuje
  pokombinuje  

zse

anabella napisał(a):Jak klikam dwa razy na 71 i zmieniam na 72 to znow mam to samo yyy?
tomcug napisał(a):Działa na kontrolerach SiliconImage, VIA i SiS, nie działa na nForce.

anabella napisał(a):To tak jakbym ja ci opowiadała o zależnosci między węglowodanami o wysokim i niskim indeksie glikemicznym..

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości