Ale tylko swój bop reszty był dobry czarny
 Ale tylko swój bop reszty był dobry czarny Ale tylko swój bop reszty był dobry czarny
 Ale tylko swój bop reszty był dobry czarny 

dziewczyna wychodzac z tej gry bo jej nie szlo chciala uruchomic  inna tylko pomylila ikony i wlaczyla znowu dwa trony pojawil sie jej komunikat o sprawdzaniu plyty a ona dala anuluj. Od tego czasu za kazdym razem pisze mi ze mam zlego cd-keya. Instalowalem gre pare razy raz sie udalo ze odpalila ale tylko raz sie uruchomila, teraz mam czysty system po odtworzeniu obrazu instaluje juz chyba drugi raz i znowu szlak mnie trafi zaraz prosze Was pomozcie bo gdyby to bylo od poczatku a ja w nia gralem mialem juz savy normalnie sie uruchamiala juz nie moge. Z gory dzieki za pomoc. POZDRO
 dziewczyna wychodzac z tej gry bo jej nie szlo chciala uruchomic  inna tylko pomylila ikony i wlaczyla znowu dwa trony pojawil sie jej komunikat o sprawdzaniu plyty a ona dala anuluj. Od tego czasu za kazdym razem pisze mi ze mam zlego cd-keya. Instalowalem gre pare razy raz sie udalo ze odpalila ale tylko raz sie uruchomila, teraz mam czysty system po odtworzeniu obrazu instaluje juz chyba drugi raz i znowu szlak mnie trafi zaraz prosze Was pomozcie bo gdyby to bylo od poczatku a ja w nia gralem mialem juz savy normalnie sie uruchamiala juz nie moge. Z gory dzieki za pomoc. POZDRO 

Ellcorn napisał(a):ale mi i tak za kazdym razem nie wychodzi
 no i logiczne myślenie... Z uwagi na twój młody wiek i niedoświadczenie pozostawie to bez większego komentarza... A co do Speed Killów to jak ci nie wyjdą cofnij czas (w którym momencie błysnął sztylet chyba pamiętasz) i pacnij kiedy trzeba...
  no i logiczne myślenie... Z uwagi na twój młody wiek i niedoświadczenie pozostawie to bez większego komentarza... A co do Speed Killów to jak ci nie wyjdą cofnij czas (w którym momencie błysnął sztylet chyba pamiętasz) i pacnij kiedy trzeba...Corran napisał(a):czy mógłby mi ktoś napisać tu albo na PW o co chodziło w PoP: SoT (jak się skończyło i wogóle)

Ellcorn napisał(a):po pierwsze tych tutoriali jest wedlug mnie zamalo

klikasz gdy sztylet się zaświeci (książe blisko ataku na szyję wroga) łatwizna
 klikasz gdy sztylet się zaświeci (książe blisko ataku na szyję wroga) łatwizna   

sciepia uderza

juz prubowalem kilikac w kazej fazie

Corran napisał(a):Sorki za lekkiego offtopica ale czy mógłby mi ktoś napisać tu albo na PW o co chodziło w PoP: SoT (jak się skończyło i wogóle). bo chciałbym dokładnie poznać fabułe 2T, a z WW wszystko rozumiem.

).
).

). Niestety pod koniec gry podczas walki z potworami Farah ginie spadajac ze sporej wysokosci (rowniez ciekawa scenka kiedy Farah lapie sie sztyletu a ksiaze trzymajac za jego ostrze, probuje ja utrzymac). Ostatecznie ksiaze odnajduje wezyra oraz kapsule i wbijajac w nia sztylet przewija czas do momentu sprzed ataku na indyjski palac maharadzy. Postanawia udac sie sam pod oslana nocy do palacu maharadzy, aby oddac Farah sztylet i ostrzec jej przed zdrada wezyra co mialoby zapobiec wogole probie przejecia miasta (to jest ta sama scena co z poczatku gry, kiedy ksiaze biegnie w dzungli). Ksiaze zaczyna swa opowiesc:
 ). Niestety pod koniec gry podczas walki z potworami Farah ginie spadajac ze sporej wysokosci (rowniez ciekawa scenka kiedy Farah lapie sie sztyletu a ksiaze trzymajac za jego ostrze, probuje ja utrzymac). Ostatecznie ksiaze odnajduje wezyra oraz kapsule i wbijajac w nia sztylet przewija czas do momentu sprzed ataku na indyjski palac maharadzy. Postanawia udac sie sam pod oslana nocy do palacu maharadzy, aby oddac Farah sztylet i ostrzec jej przed zdrada wezyra co mialoby zapobiec wogole probie przejecia miasta (to jest ta sama scena co z poczatku gry, kiedy ksiaze biegnie w dzungli). Ksiaze zaczyna swa opowiesc:

Ksiaze widzac swoj blad cofa czas o kilka sekund
  Ksiaze widzac swoj blad cofa czas o kilka sekund   Nastepnie mowi do Farah cos w stylu -  tak, masz racje to byla tylko opowiesc (co chyba ja utwierdzilo w przekonaniu ze to sie nie zdarzylo naprawde bo w POP: 2T juz zupelnie nie pamietala ksiecia). Jeszcze mala smieszna sytuacja na sam koniec - kiedy ksiaze odchodzi Farah pyta go jak sie nazywa, na co ksiaze z przymruzeniem oka odpowiada ze nazywa sie "Kakolookiyam" i oddala sie (wczesniej w grze byla scena w ktorej Farah opowiadala ze tego slowa nauczyla ja jej mama, kiedy byla dzieckiem). Farah troche zszkokowana zastanawia sie skad ksiaze znal to slowo i koniec gry....
 Nastepnie mowi do Farah cos w stylu -  tak, masz racje to byla tylko opowiesc (co chyba ja utwierdzilo w przekonaniu ze to sie nie zdarzylo naprawde bo w POP: 2T juz zupelnie nie pamietala ksiecia). Jeszcze mala smieszna sytuacja na sam koniec - kiedy ksiaze odchodzi Farah pyta go jak sie nazywa, na co ksiaze z przymruzeniem oka odpowiada ze nazywa sie "Kakolookiyam" i oddala sie (wczesniej w grze byla scena w ktorej Farah opowiadala ze tego slowa nauczyla ja jej mama, kiedy byla dzieckiem). Farah troche zszkokowana zastanawia sie skad ksiaze znal to slowo i koniec gry....

). Teraz jak gram w 2T to mnie skręca jak słysze tego polskiego lektora (beznadzieja, zupełnie nie pasuje). Dobra sorry za offtopica, jeszcze raz dzięki. Napisze PW do autora tego tematu by dał Ci plusa.
 ). Teraz jak gram w 2T to mnie skręca jak słysze tego polskiego lektora (beznadzieja, zupełnie nie pasuje). Dobra sorry za offtopica, jeszcze raz dzięki. Napisze PW do autora tego tematu by dał Ci plusa.

Gipkoszy napisał(a):mam problem zainstalowałem POPT2T z jednej strony którą ktoś podawał i gdy podaje cd-key to pisze że jest zły ,a napędy odczepiłem a obraz płyty zamontowany mam w Alcoholu120%

albo śmigaj do sklepu po oryginala, wtedy i napędów nie trzeba odczepiać
 albo śmigaj do sklepu po oryginala, wtedy i napędów nie trzeba odczepiać   

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości