Arek napisał(a):Moim zdaniem Norton to jedyny słuszny antiVirus, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.
Arek napisał(a):Czy może już ktoś słyszał o jakichś nowych sposobach aktywacji produktów Symanteca, w wersjach 2004? Ponoć coś się zmieniło...

szybkie skuteczne skanowanie, niedoceniony choc niedługo usłyszycie więcej bo jest nominowany do jakiejs tam nagrody
 szybkie skuteczne skanowanie, niedoceniony choc niedługo usłyszycie więcej bo jest nominowany do jakiejs tam nagrody  5 bo 6 boje się zaryzykować
 5 bo 6 boje się zaryzykować  Jedynie by miec pełna wersje trzeba mieć dane odpowiednie które zmieniaja się co jakiś czas ale do czego sa koledzy na forum
 Jedynie by miec pełna wersje trzeba mieć dane odpowiednie które zmieniaja się co jakiś czas ale do czego sa koledzy na forum  

master napisał(a):NOPRTON Anitivirus: całkiem szybkie skanowanie, wygodny interfejs, niepełna ochrona systemu (trojany sa nieznane), spowalnianie systemu, czeste będy (przynajmniej u mnie), ogólnie 4-
niepełna ochrona systemu

dzwon:P Skype: pinger

master napisał(a):po pierwsze: spyware, adware, trojany nie sa wyszukiwane przez w Norton Antivirus 2004, chyba ,zę mam miez inne produkty pieprzonego symatecu

, m itak bardzo sytemu nie spowalnia, ale jednak jakos wpływa na system, a po co uzywac czegos spieprzonego , skoro mam 100 razy lepszego NODA i kasperskeigo a do szpiegów mam ad-aware 6 bo żaden antivir nie znajdzie tyle szpiegów i ja to wiem!
Powoli musisz zrozumiec z,ę nortona można trafnie zastapić czyms lepszym. Przyładem może byc to ,ze owe TROJANY panowały w moim kompie za czasów nortonka,
prosze cie, nie kłuć się ze mna bo już ten temat zmierza w dobrym kierunku by wybrac tego naj....
....a norton nim nie będzie!
 )
 ) dzwon:P Skype: pinger

robalek napisał(a):Według mnie nie ma najlepszego antywirusa (ponieważ wszystkie spełniają swoją rolę...

master napisał(a):pinger- odwal się! Mam (teraz można powiedzieć ,ze miałem) Nortona 2004 i trojanów, szpiegów robaków on nie usówa!!!!!!!!!
Automatically removes viruses, worms, and Trojan horses.
Nie wierzysz???/ Polecam wypróbowanie ad-aware 6 i wtedy skomentuj prace nortona do tego typu gówien.
Nie mówei z,e wgóle nie usówa, ale niekompletnie sobie z nimi radzi! I kazdy mówi ,ze cos z tym nortonem jest nie tak ,

więc czego jeszcze się plujesz?
Mamy wybrac naj. to wybierzmy w końcu! A ja tylko mówie ,ze norton nie będzie bo przeczytałem ten temat skrupulatnie i widze ,ze przewaga ludz nie używa słabeusz nortona 2004.
idx do diabła!

zrozum wreszcie!
 zrozum wreszcie! 

to śmieszne
 to śmieszne

mimis napisał(a):Wybór należy do Was.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości