Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

panel administracyjny w phpbb • programosy.pl

• Ogłoszenie:

panel administracyjny w phpbb

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

panel administracyjny w phpbb

Postprzez ciupaga 16 Cze 2006, 20:32

Mam problem wylogowałem sie na moim forum i teraz gdy od nowa sie loguje nie mam na dole wejścia do panelu administracyjnego!! Pomozcie mi jak moge tam niz tym linkiem co powinien być na dole stony??
Awatar użytkownika
ciupaga
~user

Dołączenie: 03 Kwi 2006, 19:07

Postprzez Precel 16 Cze 2006, 20:34

masz temat od tego tam pisz
http://forum.programosy.pl/15-vt32157.html?start=210
DEJA VU :?
Dołączenie:
29.04.2005 02:14:25
Ostatni post:
04.08.2008 15:22:24
dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym
to by było na tyle....
verba volant, scripta manent !
Awatar użytkownika
Precel
^zasłużony

Dołączenie: 29 Kwi 2005, 02:14
Pochwały: 639

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości