Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

maszynistka • programosy.pl

• Ogłoszenie:

maszynistka

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

maszynistka

Postprzez łoś 02 Sty 2006, 15:21

reklama
Witam, posiadam Maszynistkę 1.0, ale mój problem polega na tym, że kupiłem sobie nowy komputer z WinXP i nie mogę tego programu otworzyć. Bardzo by mi zależało na kontynuowaniu nauki bezwzrokowego szybkiego pisania na klawiaturze. Dziękuję za wszelką pomoc. PS. Trochu to dziwne, Maszynistka otwiera się podobnie jak Dyna, a nie chce działać…
łoś
~user

Dołączenie: 25 Lis 2005, 21:11

Postprzez will7 02 Sty 2006, 16:07

Nie wiem co to za program bo nie korzystałem ale spróbuj prawym na .exe z którego startuje ten program; właściwości>zakładka "Zgodność" >zaznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z" i wybierz system, który miałeś wcześniej i na którym ci chodził.
Awatar użytkownika
will7
~user

Dołączenie: 23 Cze 2005, 17:44
Pochwały: 63

Postprzez łoś 03 Sty 2006, 21:26

will7 napisał(a):Nie wiem co to za program bo nie korzystałem ale spróbuj prawym na .exe z którego startuje ten program; właściwości>zakładka "Zgodność" >zaznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z" i wybierz system, który miałeś wcześniej i na którym ci chodził.

sprobowalem ale nic z tego, wyskakuje taki blad:
Rutine error 200 at 1B95:0091.
łoś
~user

Dołączenie: 25 Lis 2005, 21:11

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: alexhales oraz 60 gości