no wiec teraz mi sie cos dziwnego zrobilo z emulatorem...konfiguracja jest ok...wszystko tak jak opisywales...tylko np w tekkenie otoczenie jest podzelone tak jakby na kwadraty...tzn jest sobie jakies tlo ale sa na nim ledwo widoczne kwadraty...jakby bylo zbudowane z takich duzych kwadratowych puzzli...to nie koniec...wystepuje takze zaostrzenie krawedzi...tak jakby nie bylo antyaliasingu...na rogach widac okropnie razace pixele...gram teraz takze w breath of fire 4 i jest to strasznie denerwujace gdy srodek postaci jest elegancki a na zewnatrz taki poszarpany...aha i jeszcze jedno...wczesniej jak wciskalem escape bo np ktos na gg cos chcial i potem bralem opcje continue to dzwiek dzialal elegancko...teraz jak kontynuuje to dzwiek zaczyna pierdziec...ale stopniowo...z coraz wiekszym natezeniem i glosnoscia...sorry ze o wszystko sie prawie pytam ale akie detale sa naprawde irytujace...chociaz w koncu od tego jestes ty i to forum zeby pomagac
 no wiec teraz mi sie cos dziwnego zrobilo z emulatorem...konfiguracja jest ok...wszystko tak jak opisywales...tylko np w tekkenie otoczenie jest podzelone tak jakby na kwadraty...tzn jest sobie jakies tlo ale sa na nim ledwo widoczne kwadraty...jakby bylo zbudowane z takich duzych kwadratowych puzzli...to nie koniec...wystepuje takze zaostrzenie krawedzi...tak jakby nie bylo antyaliasingu...na rogach widac okropnie razace pixele...gram teraz takze w breath of fire 4 i jest to strasznie denerwujace gdy srodek postaci jest elegancki a na zewnatrz taki poszarpany...aha i jeszcze jedno...wczesniej jak wciskalem escape bo np ktos na gg cos chcial i potem bralem opcje continue to dzwiek dzialal elegancko...teraz jak kontynuuje to dzwiek zaczyna pierdziec...ale stopniowo...z coraz wiekszym natezeniem i glosnoscia...sorry ze o wszystko sie prawie pytam ale akie detale sa naprawde irytujace...chociaz w koncu od tego jestes ty i to forum zeby pomagac 

SpYrOOO napisał(a): od tego jestes ty i to forum zeby pomagac
SpYrOOO napisał(a):tylko np w tekkenie otoczenie jest podzelone tak jakby na kwadraty
SpYrOOO napisał(a):tak jakby nie bylo antyaliasingu
SpYrOOO napisał(a):srodek postaci jest elegancki a na zewnatrz taki poszarpany

Z tym ze nie ma emulatora ps2 to sie mylisz.

bladymir napisał(a):nie jestem w stanie stwierdzic czy dziala poprawnie

fluid napisał(a):Devil May Cry

a jak tobie fluid poszlo
 a jak tobie fluid poszlo 

progmaniak napisał(a):nawet biosu konsoli nie zobaczylema jak tobie fluid poszlo

progmaniak napisał(a):wow, a mam pytanko, jak podlaczyles do kompa pad od PSX bo cchcialbym pad od ps2 podlaczyc

progmaniak napisał(a):Co do tematu, to jak fluid mówi... I jeszcze mase czasu minie. bawilem sie z tym kiedys i dupas nawet biosu konsoli nie zobaczylema jak tobie fluid poszlo

SpYrOOO napisał(a):to pomoze mi ktos z tymi przesunieciami i pixelami o ktorych pisalem strone wczesniej

SpYrOOO napisał(a):rozdzielczosc raczej nie ma na to wplywu

comag napisał(a): nie pojawia mi sie w WIZARD GUIDE

comag napisał(a):może linka do tematu jak możesz

jeżeli po uruchomieni emulatora automatycznie nie pojawi się okno kreatora konfiguracji
klikamy na zakładke CONFIG==>WIZARD GUIDE

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości