ps: emulator mam od fluida v.1.60

.)Konfiguracja w 100% taka jaką podałeś na 1 stronie, sprawdzałem chyba z 10 razy. Więc zawiedziony nacisnąłem ESC i... Postanowiłem pokombinować w ustawieniach
  .)Konfiguracja w 100% taka jaką podałeś na 1 stronie, sprawdzałem chyba z 10 razy. Więc zawiedziony nacisnąłem ESC i... Postanowiłem pokombinować w ustawieniach   Męczyłem się z 3 godziny, aż w końcu do głowy wpadła mi myśl... "Chwila... RE 2 ma podobną grafikę do Dino Crisis i może zastosuję konfigurację zawartą na pierwszej stronie(tą do RE 2 właśnie.)"  Hehe, jakby to od grafiki zależało
  Męczyłem się z 3 godziny, aż w końcu do głowy wpadła mi myśl... "Chwila... RE 2 ma podobną grafikę do Dino Crisis i może zastosuję konfigurację zawartą na pierwszej stronie(tą do RE 2 właśnie.)"  Hehe, jakby to od grafiki zależało  No ale ustawiłem to według screena, włączyłem gre i znowu nie ma filmika
  No ale ustawiłem to według screena, włączyłem gre i znowu nie ma filmika  ALE! Pojawiło się otoczenie, a tym razem bohaterowie zniknęli
  ALE! Pojawiło się otoczenie, a tym razem bohaterowie zniknęli  Tzn. częściowo(dobrze powiedziane) zniknęli. Bo migały blond włosy Dylana i piękne nogi Reginy.Nie słychać głosu bohaterów.Odczekałem scenkę i... Gra się zaczęła.Jednak Dylana było widać normalnie, tak jak otoczenie.Jedynie w scenkach nie widać postaci no i dalej nie słychać głosów bohaterów.Fakt, trochę da sie grać, ale zależałoby mi na tym by wszystko działało.
 Tzn. częściowo(dobrze powiedziane) zniknęli. Bo migały blond włosy Dylana i piękne nogi Reginy.Nie słychać głosu bohaterów.Odczekałem scenkę i... Gra się zaczęła.Jednak Dylana było widać normalnie, tak jak otoczenie.Jedynie w scenkach nie widać postaci no i dalej nie słychać głosów bohaterów.Fakt, trochę da sie grać, ale zależałoby mi na tym by wszystko działało.
 ) moją wypowiedź i oczywiście pomoże.
 ) moją wypowiedź i oczywiście pomoże.

Bolek1706 napisał(a): co robić ... ?
fluid napisał(a):poszukaj pluginow
fluid napisał(a):i potestuj na nich

Bolek1706 napisał(a):zrobiłem obraz w programie PowerISO

Bolek1706 napisał(a):mógły ktoś podać linka do DZIAŁAJĄCYCH na 100 % wersji crasha 1,2 i 3 ??

Matt90 napisał(a):brakuje tego Mooby Disc Driver

, a ja się z nimi zgadzam
  , a ja się z nimi zgadzam   

Bolek1706 napisał(a):czyżbym miał zwalony obraz ? a może coś z konfiguracją nie do końca...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości