Pozdro

Zwyczajnie zwalnia animacja a tak być niepowinno. Emulka mam i tego od Fluida, i wersję 1.6.0 z masą pluginów, w tym najnowszych. To musi być sprawa konfiguracji plugina graficznego.

"Pete's D3D Driver 1.67"
  "Pete's D3D Driver 1.67"  configure  (tam na samym dole w lewym rogu)
   configure  (tam na samym dole w lewym rogu)   Defalut Settings
 Defalut Settings   NICE
  NICE   OK
  OK   OK
  OK  
 MaciejQ napisał(a):Jam mam pytanie . Jak chce włączyć Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 PS2 iSO to wyskakuje tylko czarny ekran. CZekałem chba z pięc minut ale gra sie nie uruchomiła. Proszę o pomoc

Elias napisał(a):Czy ktoś wie jak skonfigurować WWF Smackdown! 2 na epsxe 1.5.2.? Konfiguracja podana na pierwszej stronie nie działa w przypadku tej gry. Przynajmniej u mnie... Jakbyście mogli podać jakie wtyczki są potrzebne byłbym wdzięczny.
A może na innym emulatorze trzeba to odpalić? I żeby nie było niejasności: chcę odpalić grę z obrazu.
Powrót do góry

Mitsumaru napisał(a):
Bo jesli wiesz Emulator ePSXe odpala pliki tj ISO BIOS a nie z plyt na konsole, moze dlatego masz problemy...? myle sie? Rolling Eyes

)_ ( jesli nudza cie stroje "stare" to wcisnij F3" i masz inny stroj np jin ma mundurek a xiao tez ma mundurek itp. to chyba ci wystarczy?) a co do TKO to nie sciagaj tam nic do tekkena bo ci wszytskie plugaski i bioski zezre! nie jedna osoba jak ty ma taki problem do tego sciagniete z neta jakies "dodatki" takie rzeczy brudzą nature gry! to nie jakis GTA gdzie bryki sciagasz czy cos.... pozdro
 )_ ( jesli nudza cie stroje "stare" to wcisnij F3" i masz inny stroj np jin ma mundurek a xiao tez ma mundurek itp. to chyba ci wystarczy?) a co do TKO to nie sciagaj tam nic do tekkena bo ci wszytskie plugaski i bioski zezre! nie jedna osoba jak ty ma taki problem do tego sciagniete z neta jakies "dodatki" takie rzeczy brudzą nature gry! to nie jakis GTA gdzie bryki sciagasz czy cos.... pozdro 

)
 )

Schaiba napisał(a):Jak porządnie odinstalować ePSXe'a bądź zrobić cokolwiek, żeby to trybiło...

Wiem że Fifa street jest na PS2 ale się spytam Razz
da się ją jakoś odpalić na kompie ??

2)mam windowsa xp i emulatory psx oraz gba wylanczaja sie mi. gram gram az tu nagle wyskakuje i znika.
prosze o szybko rade i z gory dziekuje.
1)sciagnalem syphon filtera 2 na psx i odpalam go w emulatorze po trzeciej misji sie zacina. Ma zwieche. pozniej sciagam jeszcze 3 obrazy z innych zrodel i to samo. A jak wypalilem go na plyte wszysko chodzi nic sie nie przycina.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości