Na czym gra wyglada ładniej i "chodzi" lepiej ? Na PS3 czy xbox 360 ? Bo zastanawiam sie nad kupnem konsoli głównie dla tej gry i nie wiem na co sie zdecydować. Z góry dzięki za pomoc
 Na czym gra wyglada ładniej i "chodzi" lepiej ? Na PS3 czy xbox 360 ? Bo zastanawiam sie nad kupnem konsoli głównie dla tej gry i nie wiem na co sie zdecydować. Z góry dzięki za pomoc 

ale to moja opinia i jak ktoś ma PS3 posadzi mnie o Fanboizm
 ale to moja opinia i jak ktoś ma PS3 posadzi mnie o Fanboizm   lecz wiem co mowie bo gralem na wersji na PS3 również i nie za bardzo mi się to widziało
 lecz wiem co mowie bo gralem na wersji na PS3 również i nie za bardzo mi się to widziało 

Ziomek* napisał(a):Na czym gra wyglada ładniej i "chodzi" lepiej ? Na PS3 czy xbox 360 ?

radek258 napisał(a):Forest świetnie że na tym zdjęciu wszystko dokładnie widać. A na poważnie jak już robisz zdjęcie to w przyzwoitej rozdzielczości, żeby było dokładnie widać szczegóły jak wygląda grafika.

a nie GTA 4
 a nie GTA 4  

.
. 

Budosz napisał(a):Ludzi wymagania były podawane 100 razy 512 ramu w tych czasach to wystarczy na HL2 anie gta iv

to jest blad od karty graf zalukalem wlasnie
 to jest blad od karty graf zalukalem wlasnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości