Robert napisał(a): Produkt Beschreibung
Das Spiel GTA 4 für PC ist vom Publisher Take 2 noch nicht bestätigt.
Releasedatum noch offen!!
Gra nie jest potwierdzona dla PC

Robert napisał(a): Produkt Beschreibung
Das Spiel GTA 4 für PC ist vom Publisher Take 2 noch nicht bestätigt.
Releasedatum noch offen!!

P4sorZyT napisał(a):Dla 1 gry moim zdaniem nie oplaca sie kupowac konsoli ale chyba na GTA sie nie zatrzymasz?

<=== WWW
 <=== WWW 

a wracajac do GTA IV, zamoilem sobie ja i dostalem w dzien premiery
 a wracajac do GTA IV, zamoilem sobie ja i dostalem w dzien premiery  Gram w nia na Xpudle i musze powiedziec ze gra jest naprawde warta kupienia konsoli
 Gram w nia na Xpudle i musze powiedziec ze gra jest naprawde warta kupienia konsoli  Mam juz prawie 33% gry i nadal progress
 Mam juz prawie 33% gry i nadal progress 

stoned nuts napisał(a):a ja, gdzieś tam na jakiejś niemieckiej stronie widziałem info ze gta 4 ma wogole nie wyjsc na pc

)
 )

giera wporzo
 giera wporzo  kupuje ją niedługo
 kupuje ją niedługo 

karolek222

Wczesniejszych wersjach bylo tak ze jechalo sie szybko i mozna bylo zachamowac na przestrzeni kilku metrow. W GTA IV zeby wychamowac to trzeba naprawde wczesnie rozpoczac manewr hamowania. Fizyka dla mnie jest super jak w ogole cala gra
 Wczesniejszych wersjach bylo tak ze jechalo sie szybko i mozna bylo zachamowac na przestrzeni kilku metrow. W GTA IV zeby wychamowac to trzeba naprawde wczesnie rozpoczac manewr hamowania. Fizyka dla mnie jest super jak w ogole cala gra  

DiBo napisał(a):Pytanie do tych co maja i graja... Ile macie juz % gry za soba

PAWEL555 napisał(a):PS2,PSP

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości