nośnik: 1 BD

chwyt marketingowy?
 oby
 oby				
nośnik: 1 BD

oby
 oby				

Przynajmniej tyle jest do sciagniecia z torrenta
 Przynajmniej tyle jest do sciagniecia z torrenta  A gry na PS3 na torrkach jeszcze nie widziałem
 A gry na PS3 na torrkach jeszcze nie widziałem 

Aoe napisał(a):ps3 na torrentach nikomu nie potrzebne bo i tak nikt nic z tym nie zrobi...
 A jednak uploaduja:
 A jednak uploaduja:

Aoe napisał(a):uploaduja dla "zasady" znajdz mi przerobke ps3 to pogadamy ...

Aoe napisał(a):uploaduja dla "zasady" znajdz mi przerobke ps3 to pogadamy ...
 Wiec czytaj ze zrozumieniem to co pisze bo czy gra sie komus przyda czy nie to i tak sie pojawi na torrencie bo to zbyt duzy tytuł zeby przejsc obojetnie
 Wiec czytaj ze zrozumieniem to co pisze bo czy gra sie komus przyda czy nie to i tak sie pojawi na torrencie bo to zbyt duzy tytuł zeby przejsc obojetnie 

sterowanie niezle, choc ciezko mi ocenic w porownaniu do poprzednich czesci, bo tamte to na PC tyklo robilem. ogolnie przechodze teraz na diete nic-nie-jem-zbieram-na-xboxa-aby-grac-w-GTA4
 sterowanie niezle, choc ciezko mi ocenic w porownaniu do poprzednich czesci, bo tamte to na PC tyklo robilem. ogolnie przechodze teraz na diete nic-nie-jem-zbieram-na-xboxa-aby-grac-w-GTA4 
 <=== WWW
 <=== WWW 

na które przerobią GTA IV.
 na które przerobią GTA IV.
 no dobrze bardzo mi sie podobała pierwsza styczność (grałem tylko 40minut) ale wrażenia miałem dobre
 no dobrze bardzo mi sie podobała pierwsza styczność (grałem tylko 40minut) ale wrażenia miałem dobre  

racja ale i tak gierka spelnile moje oczekiwaniakjubus napisał(a):moze i czasem (przy większej siece) trochę spada framerate
 i jestem happy teraz tylko zbierać na konsole
 i jestem happy teraz tylko zbierać na konsole  

P4sorZyT napisał(a):A u mnie jest cos takiego (rzadko ale jednak) ze tekstury pojawiaja sie po czasie np.trawa to na poczatku zwykla zielona "plyta" a potem dopiero nabiera barw. I czy to jest normalne czy moze zla wersje gry mam, albo na slaba plyte nagralme (Emtec)?

t0d napisał(a):na jakim tv grałeś (plazma/lcd - ile cali?)
ja poczekam az napędy bluray będą po 200 PLN i GTA4 na pc

<=== WWW
 <=== WWW 

P4sorZyT co do tej trawy to:
 P4sorZyT co do tej trawy to:
 żadne GTA nie było idealne ;p
 żadne GTA nie było idealne ;p

mati43 napisał(a):nie powinno ci to przeszkadzać żadne GTA nie było idealne ;p

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości