Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 gothic 2 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • NxFilter • MEmu • Inno Setup • Notepad++ Portable • Notepad++ • ProgDVB
mam pytanko przeszedłem już gre z 6 razy albo i więcej i wciąż nie wiem jak rozwikłać pewną zagadkę! otoż na północy w jaskini niedaleko czarnego trolla jest komnata w której stoją dwa ogromne posągi dookoła świetliste lasery (?) a na środku w pentagramie jest skrzynia. Jak ją otworzyć ???
Tam chyba jest jakas misja tylko nie pamietam ktorą klasą postaci, magiem ognia albo najemnikiem, ktoryms z nich... dawno nie gralem to ci dokladnie nie powiem.
Pogadam z bratem on jest lepiej obcykany w tej gierce...
Gothic III to będzie wielka gra... Ech... ciągle opłakuje zakończenie Gwiezdniej Sagi.