Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
dysk 1.99 gb : o ?? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

dysk 1.99 gb : o ??

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Dysk 1.99 Gb : O ??

Postprzez plaster 29 Sty 2006, 13:17

reklama
Witam,

Po przeinstalowaniu moje systemu, instalowałem rozne OS ... Me, 2000 Prof. wykrywa mi teraz tylko jeden dysk 1.99 mB, nie wiem czemu tak jest ... powinienem miec 80 gb ( 2 parycje 20 + 60 ), a formatowałem kompa, co moge z tym zrobic ?
plaster
~user

Dołączenie: 15 Sty 2006, 23:37

Postprzez robusek 30 Sty 2006, 12:53

Musisz w dosie w fdisku usunąć wszytkie partycje.I od początku pokolei stworzyć nowe i powinno byc ok.Albo porościej załatw siobie program PARTITON MAGIC 8 i nim to zrobisz on bedzie wdział barukące partycje,wystarczy je w nim załączyc i sformatować i bedzie ok.Pozdrawiam!!! :lol:
robusek
~user

Dołączenie: 30 Sty 2006, 12:32

Postprzez jeff 30 Sty 2006, 15:17

plaster napisał(a):Po przeinstalowaniu moje systemu, instalowałem rozne OS ... Me, 2000 Prof. wykrywa mi teraz tylko jeden dysk 1.99 mB

JAKI system Ci nie wykrywa ? Bo taki napisałes bełkot ze nie rozumiem :?
jeff

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości