Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 dfi lanparty • programosy.pl
Problem z płytą DFI LANPARTY UT-D jest nastepujacy. Po złożeniu wszystkich podzespołów płyta staruje widac czerwona diode na plycie. Monitor nie daje zadnych znakow (dioda mruga). Główne moje pytanie brzmi czy jesli plyta startuje a jest czarny ekran czy ona jest uszkodzona ?
A więc tak narazie przesiadlem sie na starego kompa po 1. Venice 3000+, ram pc 2100 512ddr, Amacrox 450 , geforce 7300GT
2. Dodatkowego zasilania nie podlaczylem i ile sie nie myle na karcie nie mam tego zasilania
oczywiscie podlaczyles dodatkowe 4pinowe zloncze na plycie glownej bez tego nie pojdzie bo ma za "malo" pradu
sprawdz czty wszystko dokladnie podlaczyles i podociskales na plycie glownej
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
dodatkowe 4 pinowe na zasilanie podlaczylem wydaje mi sie ze nawet gdyby byly zby lekko docisniety dysk,floppy to i tak powinien choc bios wystartowac. Wszystko jest podociskane odpowiednio