Lijke napisał(a):gdzie jest config w counter strike bo ja szukam szukam i niemoge znalesc ;/

naciskasz B i tam masz menu do wszystkich broni i kamizelek , granatow do wyboru do koloru ja bym tobie radzil odrazu po zdobyciu kasy kupic m4 czyli nacisnac B pozniej cyfre 4 i tam wybierzesz sobie a do kamizelki powiniens sam dojsc
 naciskasz B i tam masz menu do wszystkich broni i kamizelek , granatow do wyboru do koloru ja bym tobie radzil odrazu po zdobyciu kasy kupic m4 czyli nacisnac B pozniej cyfre 4 i tam wybierzesz sobie a do kamizelki powiniens sam dojsc   to by bylo na tyle jak na poczotek
   to by bylo na tyle jak na poczotek  

Dementor19 napisał(a):Najlepiej jak bys potrenował troszke z botami zeby ci sie wyrobiła celnosc

krypto
Zwoli napisał(a):glocka na poczotek ale to nie jest dobra bron
 Jak nie umiesz nim grać to napisz a nie mów że zła broń (sory za OT)
 Jak nie umiesz nim grać to napisz a nie mów że zła broń (sory za OT)

no i co do tego krypto, w niektórych broniach masz dodatkowe opcje. uruchamia sie <domyślnie ppm, w niektórych wersjach spacja>, np celownik przy awp, zmiana trybu strzelania przy glocku, tłumik przy m4, itp
 no i co do tego krypto, w niektórych broniach masz dodatkowe opcje. uruchamia sie <domyślnie ppm, w niektórych wersjach spacja>, np celownik przy awp, zmiana trybu strzelania przy glocku, tłumik przy m4, itp 

ale jak teraz zaczyna ściągać to pisze download starting lub pobiera mi do max 11kb/s a mam 1mb a nie powinno ściągać full ? bo cały czas pisze mi 0%
 ale jak teraz zaczyna ściągać to pisze download starting lub pobiera mi do max 11kb/s a mam 1mb a nie powinno ściągać full ? bo cały czas pisze mi 0%

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości