cinek383 napisał(a):Czy jeżeli biegne z tarczą w CT (B 8 8 ) to biegnie wolniej ?
W porownaniu do biegniecia z nozem to napewno wolniej.

cinek383 napisał(a):Czy jeżeli biegne z tarczą w CT (B 8 8 ) to biegnie wolniej ?

cinek383 napisał(a):Własnie zauważyłem że jak biegnie ktoś to bierze nóż a potem na broń, bo jak chowam się za tarczą to wydaje mi się że biegne wolniej.
 Co do biegania z tarcza jest wolniejsze niz z nozem ale szybsze niz z AWP...
 Co do biegania z tarcza jest wolniejsze niz z nozem ale szybsze niz z AWP... 

agresja napisał(a):Mam mały problem
Mam b.dobry sprzęt do sourca, a mimo to mam spadki fps,dlaczego?
W consoli mam fps_max 101 a skoki są dość spore od 40-100 ,wina configa?(mam standardowy)
Niektórzy na słabszych kompach mają stałe 100fps ,co może być nie tak ,prosze o rady
 Pewnie w sterach masz AA x16 i anizo x16
 Pewnie w sterach masz AA x16 i anizo x16 

kajtekjr napisał(a):Pewnie w sterach masz AA x16 i anizo x16 Wink

agresja napisał(a):Echh...,myślałem że przy takim sprzęcie, nie będzie problemów ze spadkami fps na full detalach
 ?
 ?

kajtekjr napisał(a):Ale na co ci 100 FPS jak twoje oko widzi tylko 30 FPS

agresja napisał(a):Wiem ,ze ludzkie oko widzi 30fps ,ale czy próbowałeś kiedyś grać w sourca lub np. cod2 przy 30fps? spróbuj to będziesz wiedział o co mi chodzi.

BoMbelaZ^ napisał(a):kajtekjr to nie znaczy ze kolega na takim mocnym sprzecie ma grac tak jak ty na 30 fpsach...
 po drugie ten sprzet nie jest super mocny..
 po drugie ten sprzet nie jest super mocny..  Sam mam podobny i wiem jak jest..
 Sam mam podobny i wiem jak jest..  Po trzecie niech zmniejszy AA ,anizo i nie bedzie problemu..
 Po trzecie niech zmniejszy AA ,anizo i nie bedzie problemu..  Albo kupi GF 8800 Ultra..
 Albo kupi GF 8800 Ultra.. 

kajtekjr napisał(a):Uwierz mi probowałem
M4zi napisał(a):wyłącz synchronizacje pionową
M4zi napisał(a):powinno podbić o 30fps w górę
ToServeAndProtect napisał(a):nie używasz przypadkiem różnych skórek czy modów ?
kajtekjr napisał(a):po drugie ten sprzet nie jest super mocny
agresja napisał(a):Mi nie chodzi o to ,żeby mieć 100,200 czy 300 fps ,tylko o to ,by mieć stałą wartość fps ,bez żadnych spadków ,przy płynnej grze

BoMbelaZ^ napisał(a):Zajrzyj TU

też czasem gram na takich tylko że w Source
 też czasem gram na takich tylko że w Source

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości