• Ogłoszenie:

Brak skrótu ?

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Brak skrótu ?

Postprzez Cinu 18 Sty 2011, 09:23

reklama
Ostatnio chciałem zainstalować Steama do gry Counter Strike ale nie działał więc chciałem go odinstalować jednak ta czynność nie powiodła się i wyskoczył mi komunikat że teraz mój system może być niestabilny. Nie mogłem przez to spać przez całą noc no i teraz włączam komputer i jak chcę uruchomić piosenkę lub film to wyskakuje mi komunikat że brakuje skrótu "wmplayer.exe"
Gdy chcę włączyć Gadu Gadu to brakuje skrótu "gg.exe" przy Skype jest tak samo :(
Tak jest ze wszystkimi plikami .exe ;/
Cinu
~user

Dołączenie: 18 Sty 2011, 09:17

Brak skrótu ?

Postprzez acatus 18 Sty 2011, 09:50

Hmm, proponuje takie coś, sprawdź czy jak odpalisz programy z folderu Program Files to czy będą działać, jeśli tak to podmień skróty (tzn. te co są na pulpicie usuń, a te co masz w Program Files w odpowiednich folderach [np. GG itd.] skopiuj na pulpit) jeśli to nic nie da to chyba będzie można tylko przeinstalować te aplikacje...
acatus
~user

Dołączenie: 30 Gru 2010, 17:53

Brak skrótu ?

Postprzez Cinu 18 Sty 2011, 10:00

Dziękuję bardzo za podpowiedź ale cofnąłem System do zeszłej Niedzieli i wszystko działa ;) Do zamknięcia :wink:
Cinu
~user

Dołączenie: 18 Sty 2011, 09:17

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości